Harrie Aarts

BIG-geregistreerd: 49032965404

Afspraak maken

Even voorstellen

  • In Breda heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd en in 1978 ben ik afgestudeerd. Direct na het afstuderen ben ik in het “van Dam ziekenhuis” in Rotterdam gaan werken.

    In heb diverse cursussen gedaan: Bindweefselmassage; meridiaantherapie 1979, Cyriax 1980, Haptonomie 1980, Medische fitness trainer. De haptonomie is daarvan de belangrijkste. In 1982 ben ik in Rijen komen werken. Naast de fysiotherapie op haptonomische basis heb ik altijd een grote interesse gehad voor sportblessures en begeleiding van de sportblessure. De opleiding Medische fitness is dan ook een logische stap geweest. Ik ben al jaren aktief bij de voetbalclub V.V.Rijen.

...

  • Omdat bewegen een steeds voornamere rol ging spelen binnen de fysiotherapie en ik als fervent sporter steeds meer zelf ging ontdekken dat bewegen een uitermate positief effect heeft op het algemeen welbevinden besloot ik in 2003 een cursus tot medische fitness trainer te volgen.

    Steeds vaker blijkt dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. Met een goede begeleiding en een juiste persoonlijke trainingsopbouw is veel te bereiken.