Praktijk voor fysiotherapie

Als je door de huisarts of specialist naar de fysiotherapeut bent verwezen, meld je je aan bij de praktijk. Maar je kunt je ook zonder verwijsbrief bij onze praktijk melden. Dit kan persoonlijk aan de balie, telefonisch (0161) 223061 of via het afspraakformulier. Je gegevens worden opgenomen en er wordt zo snel mogelijk een afspraak gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met je wensen.

Online afspraak maken
Wil je direct een afspraak maken dan kan dat ook online. Klik op de button hieronder.

Afspraakformulier

Intake

 • Bij de eerste afspraak wordt een intakegesprek en een fysiotherapeutisch onderzoek verricht. Daarna zal een behandelplan worden gemaakt en met je worden besproken. De behandeling kan daarna worden gestart.

  Kwaliteit
  Natuurlijk staan alle fysiotherapeuten ingeschreven in het BIG-register en daarnaast in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. We vinden het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen in ons vak te volgen. Daarom gaan alle collega’s regelmatig naar nascholingsactiviteiten.

  Tarieven
  Ben je niet aanvullend verzekerd of verzekerd bij een zorgverzekeraar waar wij geen contract hebben afgesloten dan gelden de onderstaande tarieven.

  Klik voor overzicht